Post by sneezadmechosno on Feb 24, 2022 18:33:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Perfect Cream ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Perfect Cream IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csal a hibaforrás ▞▞▞
▞▞▞ Perfect Cream 2022 version ▞▞▞
A játék valójában egyfajta aranyos, de egyértelműen arra készült, hogy hirdetéseket jelenítsen meg. A témák nincsenek jól átgondolva, és minden egyes szint utáni hirdetés túl sok.
Ezt a játékot még akkor is szórakoztató felvenni, ha néha veszítek
Imádom ezt a játékot, nagyon kielégítő, de a 3 csillagos ok az, hogy túl sok hirdetés van benne. míg az 1. szinten úgy gondolom, hogy legalább 20 hirdetésem van. És a legrosszabb a kezelőszervei, ha a keresztre kattintok, akkor nem megy, és helyette egy hirdetés jelenik meg!? 😕😬😤😃 nekem jó ez a játék 😐
⭐⭐⭐⭐⭐-t adok ennek a játéknak, mert igazán pihentető, de nem jelent túl nagy kihívást. Amúgy ne hallgass az 1⭐ árfolyamokra, mert ha csak kikapcsolod az internetet, akkor nincs 📽🎬🎞 (hirdetés).
Nem nagyszerű, ez az egyik olyan játék, amelyet nagyon hamar megunsz. Nem sok, és nincs sok tennivaló.
Szórakoztató, de nem tudok átmenni az első szinten, mert miután befejeztem, kapok egy hirdetést, és a hirdetés bezárása után egyáltalán nem jelenik meg az adott szint eredményképernyője. Kérem, javítsa ki, hogy a játék többi részével játszhassak
CREAM PINK GEL - Közepesen híg, „Barbie-pink” színű építő és körömágy ... Cream Pink Gel műkörömépítő zselé| Perfect Nails Rózsakvarc hatás és Cream Pink
Perfect Cream Arkadne igre ysoq
Jó játék, de kérem törölje a hirdetéseket, ezért adtam egy 4-est, és az unie-t is szeretem, és a játék továbbra is tetszik. 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Ez a játék klassz, de sok hirdetés van és késik, de ez is egy nagyszerű játék, de töröltem a késése és a túl sok hirdetés miatt
Hülye játék. Ez annyira buta, hogy sértené egy óvodás intelligenciáját. Itt NINCS kihívás vagy képzelet. Ez egy játék kövér emberek számára, akik csak az édességekre gondolnak. Ez egy kövér és lusta játék, amely valójában megöli az agysejteket, és kevésbé lesz intelligens és lustább lesz.
Perfect Cream Arcade yuuo
Toy Bomb: взрывные кубики Головоломки kfci
Ez a játék kicsit zavaros volt, de egyben szórakoztató is!
PERFECT AUTOTRADE Kft. céginfo, cégkivonat - OPTEN
Imádom, nagyon kielégítő annak ellenére, hogy van néhány hirdetés, még mindig szeretem ♥♥ Ebben a játékban hosszú reklámok vannak, bár ez néha feldühít, de megnyugtatott, ha játszom vele ♡♡
A legjobb Koreai Kozmetikumok MISSHA M Perfect Cover BB ...
Túl sok hozzá! Minden szinten, amit átmegyek, van hozzáadás. Tényleg azt gondolom, hogy kevesebb hozzáadottnak kellene lennie, csak játszani akarok a játékkal, de a hozzáadások megakadályoznak ebben.
Nyugtató!
Könnyen a valaha volt legkielégítőbb játék. Imádom, ahogy a krém leszáll, és a krémes sűrű krémre emlékeztet, amit a tortákon kapunk. Egyes játékok kielégítő játékok annyira unalmasak, és teszel egy mozdulatot, és kész, de ez a játék más. Nagyon ajánlom ezt a játékot.
Ez a valaha volt legrosszabb játék, amit utáltam, annyira lemaradt. NE ÉRTD MEG, ez idő- és helypocsékolás, és 10 éves gyerek vagyok, a játék fejlesztőinek össze kell szedniük, és A játék jobb, ha minden apró dolgot megváltoztat, mert ha nem teszik, akkor pénzt veszítenek, NEM TÖRTÉNEK. hozzám jöhetsz, ha akarsz, de nem érdekel ez a játék egy lyukas sok szemét és ez az én véleményem, tiszteletben tartom a véleményed, ha tiszteletben tartod az enyémet.
Tetszik a játék ötlete, hogy kielégítő és pihentető, de nagyon hamar vége van, és 2 másodpercenként 24 másodperces hirdetést kell néznem, ez nagyon bosszantó, hogy átvertek, mert nem fizettem a hozzáadásokért, és még rosszabb volt. 2-re értékelve
Túl sok hirdetés!!
Ez az alkalmazás nagyon unalmas, és még akkor is, amikor az alkalmazást bezártam, rengeteg akkumulátort használt, ami azt jelenti, hogy valószínűleg valamilyen rosszindulatú program. A játékmenet szempontjából ez nagyon gyenge minőségű, és NEM ajánlom, hogy megpróbálja lejátszani. Mintha SZÁRAZ FESTÉKET NÉZNÉM!!
COLLISTAR Perfect Tanning Protective Cream Arckrém, SPF 15, 150 ml kedvező áron az eMAG-Extreme Digital-nál ⭐ Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online
A játékmenet szórakoztató, de minden alkalommal, amikor legyőzök egy szintet, megjelenik egy hozzáadás, amikor a hozzáadás véget ér, a játék lefagy, minden alkalommal le kell kapcsolnom az alkalmazást, és csak az 5-ös szintre értem el, kérjük javítsa ki ezt a hibát, mert mások is tapasztalják ezt, és tönkreteszi a játék célja a kielégítés
Jó volt, de a játék miatt a telefonom nagyon felforrósodott. És sok hirdetés volt, őszintén szólva kicsit unalmas. Eleinte szórakoztató volt, de utána unalmassá vált
Ez a játék nagyon szép reklámok nélkül. Minden szinten, amikor befejezed a játékot egy hirdetés jött, és amikor elveszítünk egy kis krémet, megjelenik egy arc, és azt mondja, hogy ne veszíts krémet, és ez nagyon zavar 😡
nagyon jo
Eleinte szórakoztató volt, de nagyon ismétlődő lett. Klassz apróságokat kapsz, amelyek kissé megváltoztatják az élményt, de azt tapasztaltam, hogy még ha csak lenyomod a kifolyót, akkor is 3 csillagot kapsz, függetlenül attól, hogy mennyi tejszínt pazaroltak el, és ha eléred az akadályokat.
Szerintem ez a játék nagyon kielégítő, de rengeteg reklám van, és egy idő után unalmassá válik. de összességében jó app
Jogosan nem hiszem el, hogy ez szórakoztató az emberek számára..... Szó szerint megérinti a képernyőt valahol, hogy befújja a krémet. Ez az. Nem tudtok ennyire unatkozni?
Tetszik a játék, de sok hirdetés van benne a húgomnak, és minden egyesre rá fog csapni... hát ő csak egy", szóval azt hiszem, kevés a játékhoz...
Kicsit unalmas, mert csak annyit teszel, hogy krémet kensz a különböző ételekre, amikor először megkóstolod, és minden, de utána unalmas lesz :l
Perfect Cream Arked jfyk
Maost keztem és leginkább tetszik és tök jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Perfect Cream Arkada luq
Imádtam ezt a játékot, de egy csillagot adtam neki, mert percenként sok volt a késés és a hirdetések. Szóval nem akarom, hogy az önhitt emberek ezt játsszák, amikor azt írják, hogy ne lazítsunk krémet, pánikba eshet.
Nagyon fincsi, nagyon jó