Post by sneezadmechosno on Feb 24, 2022 18:36:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Robot Warfare: PvP Mech Battle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Robot Warfare: PvP Mech Battle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ glitch key kódy ▞▞▞
▞▞▞ Robot Warfare: PvP Mech Battle 2022 version ▞▞▞
takže tu je háčik..je to skvelá hra a má veľký potenciál..ale je tu určitá téma, o ktorej chcem hovoriť..tu to je vyššia úroveň/rank ako ja..hra stále zaostáva vždy, keď vstúpim do bitky a aj keď dám ultra nízku, stále zaostáva..Tak si to prosím vezmite..stále vylepšujte hru, aby si ju Pixonic nezmonopolizoval
Fishing Hook Sport klbo
Dávam tejto hre 2 hviezdičky kvôli všetkým podvodníkom, ktorým dovolia pobehovať. ak ste jedným z tých ľudí, ktorí získavajú uspokojenie z podvádzania, bude sa vám to páčiť. Ak ste ako ja a myslíte si, že sú menej zdatní a nie sú o nič lepší ako bojovník s peňaženkou, potom v tejto hre nájdete smútok a mali by ste sa držať ďalej. pokiaľ nedokážu vyriešiť problém s podvádzaním, potom bude táto hra 4-hviezdičkovou hrou. ľahko sa ovláda a nemusíte míňať skutočné peniaze, aby ste mohli súťažiť. dávajú vám stále novú robotu.
No sice to okopirovalo war robots ale ok
Páči sa mi mechanika a hra je celkom dobrá. Je tu však nedostatok aktivity a zvyčajne sa nakoniec hrám s robotmi (nie je určená slovná hračka). Dávam 4 hviezdičky, pretože to porovnávam s veľmi podobnou hrou (Star Robots), ktorá má aktívnejšiu komunitu a trochu prepracovanejšiu mechaniku (rovnaký koncept). Tento však vyhráva grafickú súťaž, pretože je realistickejší.
Za výhru poriadne zaplaťte. Existuje robot, ktorého môžete získať iba s hotovosťou alebo neuveriteľným množstvom kreditu v hre, ktorý je – Získajte toto – neviditeľný a nepriatelia ho nemôžu zacieliť.Úplne to rozbíja hru. Ak máte robota, vyhrali ste. Váš tím vyhráva. Bez šance na prehru. Jeden z nich môže zničiť celý tím. Úbohé. Vývojári na to odpovedali správou cut n paste. Majú vystrihnúť a prilepiť správu pre túto b / c táto sťažnosť je taká bežná. Očividne nie je v úmysle to opraviť. Drž sa ďalej.
Viac zábavy ako WR. Áno, práve som spomenul WR Lol. Hra je oveľa viac odmeňujúca zdrojmi, grafika je naozaj dobrá a hra je dobre vyleštená a ŽIADNE lagy. V tomto žánri VŽDY nájdete podobné aspekty. Zlé body, ktoré treba poznamenať, je, že matchmaking môže byť strašne jednostranný a tí istí hráči z predchádzajúcej hry, ktorí sa na vás môžu sústrediť... VEĽMI kvôli menšej hráčskej základni. Nováčikovia potrebujú lepší a prepracovanejší návod, ako hrať hru. Chýba podpora hráčov a iba jeden herný režim.
Hra je fantastická, grafika, ovládanie a možnosť prepínania na 1. osobu sú dobré, ale vďaka čomu sa mi táto hra páčila v prvom rade, bolo to, že väčšina dobrých predmetov sa dá ľahko získať hráčmi zadarmo. Prosím, vývojári nezničte vašu hru tak, ako to urobil pixsonic s vojnovými robotmi. Vždy, keď pridáte prémiový obsah, prečo nepridáte aj neprémiový obsah, aby bola celá vaša hráčska základňa spokojná
Vyzerá to ako vojnoví roboti, ale oveľa lepšie, rýchla a plynulá hra, úžasná grafika a veľmi pútavá hrateľnosť. Ale nemôžem hrať s priateľmi, pridajte túto funkciu.
Musím to stiahnuť znova! Bavilo ma to hrať a len som to odstránil, pretože som si medzi touto hrou a inou podobnou mal vybrať 2...(Vojnové roboty – o ktorých teraz viem, že ich vlastní a prevádzkuje 1 z najnedôveryhodnejších a čisto chamtivých spoločností, aké som poznal; Len zaujímajú sa o vytváranie nových spôsobov, ako &manipulovať svojich používateľov pri míňaní a investovaní svojich $$$ (2zostaňte konkurencieschopní).& w/ s každou aktualizáciou „nervujú“ zbrane atď. &čím sa stávajú zastaranými po celý čas & $$$, ktoré ste minuli... nič skrátka kradnúť!
Robot Warfare: PvP Mech Battle Action olk
odpojí sa s tvrdením o zlej wi-fi...to nie je pravda, odinštalujem hru Totally a Pay to win, keď funguje..aj od ostatných hráčov som si všimol, že roboty, za ktoré zaplatili dobré peniaze...nemajú rovnakú silu ako zakúpené ...to je podvod...typický podvod s návnadou
Hra na odpadky. Sú tak krivé, ako sa len dá. Urobili drastické zmeny, vďaka ktorým boli zostavy, ktorých upgrade trval mesiace a ktorých upgrade stál veľa peňazí a skutočných peňazí, zbytočnými. Všetko je to snaha prinútiť vás minúť viac peňazí. DRŽ SA ĎALEJ! Získali ste oveľa viac spätnej väzby o predražených mechanizmoch, ktoré sú príliš veľkou výhodou a ako zoskupujete tých, ktorí ich kupujú, oproti tým, ktorí ich tiež nekupujú. Kedy prídu tie zmeny?
No, teraz to nebudem sťahovať, ale mám problém, niekedy v blízkej budúcnosti to vyskúšam, ale jedna vec, ktorú vidím na vašich obrázkoch, je skúsiť pridať lepšiu grafiku, viete ako dať tlačítku ohňa viac detailov a tiež skúsiť kompaktovať ovládate nie až tak tam, kde to bude nemožné, ale trochu tak, aby hráči mali lepší výhľad na bojisko a skúste znížiť náklady, aby sa hráči, ktorí nie sú PTW (hrajte, aby ste vyhrali), nesťažovali na náklady.
Aká by mala byť online mobilná robotická hra. Hra je veľmi progresívna s ovládaním viacerých rozhraní a veľmi citlivá. Zdá sa, že táto hra je oveľa viac založená na postupe hráčov.
Nemôžem sa spojiť so skutočnými hráčmi. Iba AI a hra padá počas bitky vždy, keď sa pokúšam hrať
pekná aktualizácia. stále trochu príliš drahé na to, aby ste si niečo kúpili správne. 119,00 dolárov na nákup jedného nového robota, keď nakoniec môžete pilotovať 10 na hru... to dokonca nezahŕňa nové zbrane za 90,00 dolárov... cena je šialene mimo dosahu väčšiny. ak opravia, že by to mohla byť 5 hviezdičková hra.
Táto hra vyžaduje, aby ste si kúpili VEĽA vecí za skutočné peniaze, ktoré sa pohybujú v rozmedzí takmer 100 dolárov, odznaky proti nepriateľom, ktorých nemôžete ani poraziť, pri tejto hre máte pocit, že ju vlastní EA Sports l. Okrem toho je to skvelá hra.
Robot Warfare: PvP Mech Battle Ação yfy
Čo do pekla, vždy keď otvorím truhlicu, dá mi len obyčajné! Fix this rn táto hra je tiež dobrá, ale je ťažké ju zobrúsiť
Je to veľmi zábavná hra, ale... Potrebujem nejaké zlepšenie, napríklad: V skutočnosti nevidím ani nepočujem guľky alebo lúče od nepriateľských alebo spojeneckých robotov a je to veľmi smutné, ďalšia vec je, že keď si vyberáte robota vybavenie, ktoré má, nie je na obrázku a pod menom robota sú zvláštne znaky, pravdepodobne ruské.
Táto hra kráča po lane medzi 2 a 3. Je mätúce, ako získavate nových robotov, ktorí nevyžadujú $$$ z mojej peňaženky, aký zmysel má mať rôzne zbrane, ak si nemôžem vybrať, z ktorej strieľať keď chcem. Tiež nemôžem nájsť spôsob, ako prejsť na prvú osobu, ako je to znázornené na snímkach obrazovky. Musí byť používateľsky prívetivejší.
Aj keď je táto hra zábavná, je tu príliš veľa robotov, vždy vyhráva tím s najväčším počtom hráčov. Niektoré zbrane sú zbytočné (sniperi), pretože keď odstránite štíty, nadmerné poškodenie neklesne na zdravie 20 000 zranení môže byť úplne zastavené štítom s výkonom 500 koní. Nehovoriac o strašných a.i.
👍👌 potrebuješ nejaký typ cechu, nejakým spôsobom sa spriateliť a získať viac questov za deň, alebo sa mi páči zoznam typov cieľov, ktorý nám pomôže získať extra zlato a peniaze, ktoré nám pomôžu zlepšiť naše roboty. Len také veci v budúcnosť, iná ako tá skvelá hra, ktorú by som mohol hrať celé hodiny! Úprimne 4,5 hviezdičky! *ProTip*
Hra je dobrá, len jedno odporúčanie, bol by som v pohode, keby moduly skutočne zmenili váš vzhľad mechanika
je to pekná hra, neberiem ti ju. ale pripojenie je pomalé aj so serverom a ak môžete urobiť nejaký rozhovor alebo konverzáciu, porozprávajte sa medzi hráčmi. je to dobrá hra dobrá práca. najlepšia hra akú som kedy hral.
Hra spadne do zápasu okamžite bez čakania a vy sa dozviete viac, ako sa veci budú vyvíjať zaujímavým prístupom. zatiaľ si užívam
Vážení vývojári, po nedávnej aktualizácii zo 7. augusta 2019. Hra sa ukázala ako pomalá, špeciálne v pohybe robotov, už nie je plynulá, pri skákaní robota je to dobre viditeľné. Dizajn zbrane vyzerá oveľa lepšie. Ale musíte vrátiť nastavenia pohybu robota, špeciálne skok... Zvykol som hrať pri 50 fps pri vysokých nastaveniach displeja a po aktualizácii som dostal 35 fps. Prosím, pozrite sa na túto záležitosť, pretože túto hru naozaj rád hrám (prestávam s vojnovým robotom)
Nie je tu žiadny chat, cechy ani stimuly na pokračovanie v hraní, nemôžem hrať s priateľmi, neexistuje žiadny systém hodnotenia, takže naozaj len hráte Nemal som možnosť skutočne prehliadnuť zbrane, každý kúsok je vybavený rovnakými vecami, je to v poriadku. hádam dobrá grafika..... Dobré ovládanie
junun mníška v
Som skalný fanúšik vojnových robotov. Ak by však dokázali skombinovať hru robot Warfare s technológiou, robotmi a zbraňami vojnových robotov, bola by to podľa mňa najlepšia strieľačka, aká bola kedy vytvorená. Nikto nemôže byť pre technológiu robotov. Nikto. Výskumný a vývojový tím Icarus, ktorý vyvíja túto novú technológiu pre ich roboty na základe skutočnej vedy, je celkom úžasný.
Odinštalované. Páči sa mi herný mechanizmus, ale táto hra trpí rovnakým problémom ako mnoho iných podobných hier. Nerovnomerné zápasy. Občas je to niečo ako malý ligový baseball proti Yankees. Viac by ma bavilo, keby existoval nejaký typ ligového systému na oddelenie F2P a P2P. Edit: ... A zbavte sa delostrelectva. Unavený zo všetkých macešiek, ktoré táboria a strieľajú bez priamej viditeľnosti. Starne, naozaj rýchlo.
👌
Trochu viac ovládania na obrazovke a kompatibilita s ovládačmi vám odo mňa odošle 5 staaarov (hlas Nemesis). Už to hrám viac ako opravovanie vecí, ktoré spomínam, a vidím, že s vami míňam oveľa viac peňazí
4 z 5 hviezdičiek. Je to určite dobrá hra. Bolo by to 5 hviezdičiek s potrebnými vylepšeniami. Pozrite sa na Hlasový chat, pretože je konkurencieschopný. Tiež potrebuje tlačidlo nahlásiť po zápase spolu s výsledkovou tabuľou na nahlásenie hráčov, robotov a podvodníkov.
Nepáči sa mi, že roboti musia väčšinu času kráčať a pohybujú sa tak pomaly. tiež mi z času na čas vypadne pripojenie. okrem toho je to solídna popová strieľačka. milujú spoluprácu a všetko.
Hrozné dohadzovanie. Okamžite nájde zhodu, ale môže vás dostať aj do stredu zápasu, ktorý sa začal pred 2 minútami. Navyše, v nepriateľskom tíme sú vždy dvaja roboti na maximálnej úrovni, ktorí bojujú parou. Radšej by som počkal 2 minúty na zápas, ako hrať proti nepriateľom, ktorých nemožno poraziť.
Robot Warfare: PvP Mech Battle Akció pfut
Všetky hry začali zábavou a výzvou. Ale pomaly ma (každého hráča) nepriamo priveďte k nákupu zbraní alebo robotiky! A tak sa pozrime na niektoré reklamy, aby sme mohli jednoduchšie získať zlato alebo body! Ale po jednej etape sa všetko zmenilo. Túto hru robíte preto, aby ste si zarobili. Dokonca aj u nás môžete stiahnuť zadarmo.. ale nezabudnite, že hráme s vlastnými údajmi a časom. Hráme hru pre zábavu a zábavu. Nie každý musí zbohatnúť, kým si kúpi špičkového robota. A začal hrať skoro. Hrajte aj s ostatnými hráčmi. Tq
Robot Warfare: PvP Mech Battle Akcija nlc
Hra je vo všeobecnosti úžasná, ale aktualizácie úplne narušia váš postup. Silné roboty, ktoré ste budovali niekoľko týždňov a $$, sa stávajú slabými/jednorazovými. Kedysi som dominoval hrám, teraz to nevydržím do konca. Tu je niekoľko problémov, ktoré si všímam: neviditeľnosť prestala fungovať, trajektória skoku bola zmenená na vyššiu, ale menšiu vzdialenosť, niektoré zbrane sa zdajú silnejšie, zatiaľ čo iné sa zdajú slabšie. Bol to pokus o vyrovnanie podmienok? Neviem, ale už ma to unavuje. Skontrolujem ďalšiu aktualizáciu
Skvelá Skvelá hra a neoplatí sa vyhrať ako vojnoví roboti. Je to ako chodiace vojnové roboty OG. Takže ak máte radi vojnových robotov, ale nenávidíte hráčov v nich alebo pixonic s tým, že za výhru platíte, túto hru vrelo odporúčam. Po hraní tejto hry som skončil s vojnovými robotmi.